Σχεδιασμός του χαμόγελου

Ξεκινώντας με μία σειρά ερωτήσεων, συγκεντρώνουμε τα στοιχεία του χαμόγελου που σας προβληματίζουν . Το επιθυμητό αποτέλεσμα σχεδιάζεται αρχικά με κερί σε εκμαγεία στο εργαστήριο (διαγνωστικό κέρωμα) και έπειτα μεταφέρεται στο στόμα (mock up), πριν ακόμα ξεκινήσει οποιαδήποτε οδοντιατρική εργασία. Έτσι έχετε τη δυνατότητα εκτίμησης ή και τροποποίησης του τελικού αποτελέσματος.

Στόχος μας είναι να φτάσουμε προβλέψιμα σ’ ένα χαμόγελο που ικανοποιεί τις προσδοκίες σας, αναδεικνύοντας το πρόσωπο και την προσωπικότητά σας.


Οδοντιατρική σε μία μέρα

Ενδείκνυται για τους ασθενείς των οποίων ο χρόνος είναι πραγματικά δυσεύρετος ή που κατοικούν σε άλλη πόλη της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

Αφού προηγηθεί λεπτομερής εξέταση (κλινική και ακτινολογική) και οργάνωση του σχεδίου θεραπείας, είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν όλες οι οδοντιατρικές εργασίες (π.χ. καθαρισμός – σφραγίσματα – απονευρώσεις) σε μία επίσκεψη στο ιατρείο. Κατά τη συνεδρία, που έχει μεγάλη διάρκεια, γίνονται διαλείμματα για ξεκούραση. Αν το σχέδιο θεραπείας περιλαμβάνει πιο σύνθετες εργασίες ή απαιτείται τεχνίτης, προγραμματίζεται το σύνολο των εργασιών σε 2 – 3 επισκέψεις.

Έτσι, ο ασθενής δεν ταλαιπωρείται και μειώνεται ο συνολικός χρόνος θεραπείας.


Άμεση Φόρτιση

Η άμεση φόρτιση των εμφυτευμάτων δίνει τη δυνατότητα στον ασθενή να ανακτήσει το ξεχασμένο του χαμόγελο μέσα σε 1-3 μέρες!

Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου είναι παρόμοια με αυτή της κλασικής εμφύτευσης που απαιτεί 2-3 μήνες αναμονής για την τελική αποκατάσταση. Προσφέρει γρήγορο και σχετικά ξεκούραστο αποτέλεσμα, που ενισχύει την καλή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση του ασθενούς εντάσσοντας τον άμεσα στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον του. Καθίσταται έτσι ικανός να μιλήσει, να χαμογελάσει, να εργαστεί από την επόμενη κιόλας μέρα.


Μικροσκοπική οδοντιατρική

Το οδοντιατρικό μικροσκόπιο προσφέρει τη δυνατότητα υψηλών μεγεθύνσεων έως 25 φορές στην καθημερινή κλινική πράξη.

Με τη χρήση του εξασφαλίζεται η διατήρηση της ακεραιότητας του δοντιού στο μέτρο του δυνατού, η πρώιμη διάγνωση καταγμάτων και άλλων παθολογικών καταστάσεων και η δυνατότητα απόδοσης εξαιρετικής εφαρμογής και λεπτομέρειας στις αποκαταστάσεις, γεγονός που εγγυάται την αντοχή στο χρόνο και την αισθητική απόδοση.


Οδοντιατρική με απομονωτήρα

Με τη χρήση του ελαστικού απομονωτήρα επιτυγχάνεται:

  • Ασφάλεια καθώς όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται ή απομακρύνονται από τη στοματική κοιλότητα (μαύρα σφραγίσματα) δεν έρχονται σε επαφή με το στόμα και δεν υπάρχει κίνδυνος κατάποσης
  • Βελτιστοποίηση της ποιότητας καθώς το πεδίο εργασίας δεν έρχεται σε επαφή με σάλιο, μικρόβια και υγρασία
  • Άνεση καθώς ο απομονωτήρας διαχωρίζει το πεδίο εργασίας από το υπόλοιπο στόμα και ο ασθενής δεν αγχώνεται με τίποτα αφού στο στόμα του δεν πέφτει ούτε  σταγόνα νερό

Οργανωμένο σύστημα επανεξετάσεων

  • Εξασφαλίζει τη διατήρηση του αποτελέσματος σε βάθος χρόνου
  • Προλαμβάνει υποτροπές και βοηθά στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων / παθολογικών καταστάσεων.
  • Μειώνει το συνολικό κόστος της οδοντιατρικής περίθαλψης
  • Προσφέρει στον ασθενή αίσθημα ασφάλειας, καθώς και την ικανοποίηση ενός υγιούς στόματος και ενός χαμόγελου που δεν αλλοιώνεται στο πέρασμα του χρόνου!