Η οδοντιατρική κλινική μας ιδρύθηκε το 2006 από τις οδοντιάτρους – προσθετολόγους Κατερίνα Θεοχαροπούλου και Μαρία Κουμάνου. Στο σύνολό του, το επιστημονικό δυναμικό της κλινικής και το βοηθητικό προσωπικό παρακολουθεί τις εξελίξεις και ενημερώνεται συνεχώς, σε ό,τι καινούριο αφορά στο γνωστικό του αντικείμενο.

Κατερίνα Θεοχαροπούλου

Οδοντίατρος – Προσθετολόγος

Η Κατερίνα Θεοχαροπούλου αποφοίτησε το 1995 από την οδοντιατρική σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2000-2003 απέκτησε MSc στα Βιοϋλικά και κλινική εξειδίκευση στην Προσθετική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει 24ετή κλινική εμπειρία και ασχολείται κύρια με την αισθητική οδοντιατρική και τα εμφυτεύματα.

Μαρία Κουμάνου

Οδοντίατρος – Προσθετολόγος

Η Μαρία Κουμάνου αποφοίτησε το 2000 από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2002-2005 απέκτησε ΜSc στα Βιοϋλικά και κλινική εξειδίκευση στην Προσθετική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  Έχει 19ετή κλινική εμπειρία και ασχολείται κύρια με την προσθετική και την οδοντική χειρουργική.

Αναστασία Δούπκαρη

Περιοδοντολoγία

Η Αναστασία Δούπκαρη αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2014. Αμέσως μετά τη λήψη του πτυχίου της, εργάστηκε ως Χειρουργός Οδοντίατρος σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών. Το 2015 εισήχθη στο τριετές πρόγραμμα κλινικής ειδίκευσης στην Περιοδοντολογία στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2017 είναι επιστημονική συνεργάτης στην κλινική των προπτυχιακών σπουδαστών στο γνωστικό αντικείμενο της Περιοδοντολογίας. Στο αντικείμενο των μεταπτυχιακών της σπουδών εντάσσονται τα οδοντικά εμφυτεύματα και η αντιμετώπιση των νόσων αυτών.

Νεκταρία Χρυσάφη

Παιδοδοντίατρος

Η Νεκταρία Χρυσάφη αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2005. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Leeds της Μεγάλης Βρετανίας από το 2006 έως το 2009, όπου έλαβε τον τίτλο εξειδίκευσης στην Παιδοδοντιατρική και μεταπτυχιακό δίπλωμα “Master of Dental Science in Paediatric Dentistry”. Παράλληλα με την μετεκπαίδευσή της, εργάστηκε σε Δημόσια Κλινική της Αγγλίας ως παιδοδοντίατρος. Από το 2010 εργάζεται σε ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα αποκλειστικά ως παιδοδοντίατρος. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν στην πρόληψη της τερηδόνας και στην στοματική υγεία των παιδιών και των εφήβων.

Παναγιώτα Ζαφείρη

Βοηθός Οδοντιάτρου

Η Παναγιώτα Ζαφείρη αποφοίτησε από το δημόσιο ΙΕΚ βοηθού νοσηλευτικής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας το 2017. Η πρακτική της άσκηση έγινε στο νοσοκομείο Καλαμάτας (02/17-06/18). Από τον Ιανουάριο του 2019 εντάχθηκε στο δυναμικό της κλινικής μας.

Ευτέρπη Χαρμπή

Γραμματέας

Η Ευτέρπη Χαρμπή αποφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης (ΣΕΛΕΤΕ) το 2005. Από τον Αύγουστο του 2007 έως και το Νοέμβριο του 2016 εργάστηκε ως υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης. Από τον Μάιο του 2017 εντάχθηκε στο δυναμικό της κλινικής μας.