Η οδοντιατρική κλινική μας ιδρύθηκε το 2006 από τις οδοντιάτρους – προσθετολόγους Κατερίνα Θεοχαροπούλου και Μαρία Κουμάνου. Στο σύνολό του, το επιστημονικό δυναμικό της κλινικής και το βοηθητικό προσωπικό παρακολουθεί τις εξελίξεις και ενημερώνεται συνεχώς, σε ό,τι καινούριο αφορά στο γνωστικό του αντικείμενο.

Κατερίνα Θεοχαροπούλου

Οδοντίατρος – Προσθετολόγος

Η Κατερίνα Θεοχαροπούλου αποφοίτησε το 1995 από την οδοντιατρική σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2000-2003 απέκτησε MSc στα Βιοϋλικά και κλινική εξειδίκευση στην Προσθετική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει 27ετή κλινική εμπειρία και ασχολείται κύρια με την αισθητική οδοντιατρική και τα εμφυτεύματα.

Μαρία Κουμάνου

Οδοντίατρος – Προσθετολόγος

Η Μαρία Κουμάνου αποφοίτησε το 2000 από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2002-2005 απέκτησε ΜSc στα Βιοϋλικά και κλινική εξειδίκευση στην Προσθετική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  Έχει 22ετή κλινική εμπειρία και ασχολείται κύρια με την προσθετική και την ψηφιακή οδοντιατρική.

Δρ Πέτρος Μοσχούρης

Περιοδοντολoγία

Ο Δρ Πέτρος Μοσχούρης αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006. Tο 2007, επιλέχτηκε για εξειδίκευση στη Περιοδοντολογία και τα Οδοντικά Εμφυτεύματα στο Eastman Dental Institute, University College London (UCL), το οποίο ολοκλήρωσε με άριστα.
Το 2010, του απονεμήθηκε ειδική πιστοποίηση στη Περιοδοντολογία από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Περιοδοντολογίας (EFP) καθώς και ο τίτλος του ειδικού στον τομέα του (Specialist in Periodontics) από το Ηνωμένο Βασίλειο.
Παράλληλα, διετέλεσε εκπαιδευτής της ΙΤΙ (International Team of Implantology) στο Λονδίνο και έχει ενεργό χαρτοφυλάκιο έρευνας με έμφαση στην οστική αναγέννηση. Τέλος, έχει παρουσία και δημοσιεύσεις σε διεθνή συνέδρια και διεθνή επιστημονικά οδοντιατρικά περιοδικά.
Εκτός από τη θεραπεία της περιοδοντικής νόσου, έχει εξειδίκευση στην αισθητική χειρουργική ούλων και την πλαστική χειρουργική περιοδοντίου.
Έχει εμπειρία με τα περισσότερα συστήματα εμφυτευμάτων που διατίθενται στην αγορά.
Είναι μέλος της Ελληνικής και της Βρετανικής Εταιρείας Περιοδοντολογίας, καθώς και μέλος της International Team of Implantology.
Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα 10 ετών στο Κεντρικό Λονδίνο, από το Σεπτέμβριο του 2020, είναι μόνιμος συνεργάτης της κλινικής μας, με εβδομαδιαία παρουσία.

Νεκταρία Χρυσάφη

Παιδοδοντίατρος

Η Νεκταρία Χρυσάφη αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2005. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Leeds της Μεγάλης Βρετανίας από το 2006 έως το 2009, όπου έλαβε τον τίτλο εξειδίκευσης στην Παιδοδοντιατρική και μεταπτυχιακό δίπλωμα “Master of Dental Science in Paediatric Dentistry”. Παράλληλα με την μετεκπαίδευσή της, εργάστηκε σε Δημόσια Κλινική της Αγγλίας ως παιδοδοντίατρος. Από το 2010 εργάζεται σε ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα αποκλειστικά ως παιδοδοντίατρος. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν στην πρόληψη της τερηδόνας και στην στοματική υγεία των παιδιών και των εφήβων.

Παρακευή Καρίνου

Βοηθός Οδοντιάτρου

Η Παρακευή Καρίνου είναι απόφοιτος του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής, τμήμα Νοσηλευτικής και απόφοιτος του τμήματος Βοηθού Νοσηλευτή του Επαγγελματικού Λυκείου Νέας Σμύρνης. Η πρακτική της άσκηση έγινε στα νοσοκομεία ΓΝΑ Λαϊκό και στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού (Οκτώβριος 2019 – Ιανουάριος 2021 και Μάρτιος 2021 – Ιούνιος 2021). Από το Σεπτέμβριο του 2021 εντάχθηκε στο δυναμικό της κλινικής μας.

Ευτέρπη Χαρμπή

Γραμματέας

Η Ευτέρπη Χαρμπή αποφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης (ΣΕΛΕΤΕ) το 2005. Από τον Αύγουστο του 2007 έως και το Νοέμβριο του 2016 εργάστηκε ως υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης. Από τον Μάιο του 2017 εντάχθηκε στο δυναμικό της κλινικής μας.