Η οδοντιατρική κλινική μας ιδρύθηκε το 2006 από τις οδοντιάτρους – προσθετολόγους Κατερίνα Θεοχαροπούλου και Μαρία Κουμάνου. Στο σύνολό του, το επιστημονικό δυναμικό της κλινικής και το βοηθητικό προσωπικό παρακολουθεί τις εξελίξεις και ενημερώνεται συνεχώς, σε ό,τι καινούριο αφορά στο γνωστικό του αντικείμενο.

Κατερίνα Θεοχαροπούλου

Οδοντίατρος – Προσθετολόγος

Η Κατερίνα Θεοχαροπούλου αποφοίτησε το 1995 από την οδοντιατρική σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2000-2003 απέκτησε MSc στα Βιοϋλικά και κλινική εξειδίκευση στην Προσθετική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει 27ετή κλινική εμπειρία και ασχολείται κύρια με την αισθητική οδοντιατρική και τα εμφυτεύματα.

Μαρία Κουμάνου

Οδοντίατρος – Προσθετολόγος

Η Μαρία Κουμάνου αποφοίτησε το 2000 από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2002-2005 απέκτησε ΜSc στα Βιοϋλικά και κλινική εξειδίκευση στην Προσθετική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  Έχει 22ετή κλινική εμπειρία και ασχολείται κύρια με την προσθετική και την ψηφιακή οδοντιατρική.

Δρ Πέτρος Μοσχούρης

Περιοδοντολoγία

Ο Δρ Πέτρος Μοσχούρης αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006. Tο 2007, επιλέχτηκε για εξειδίκευση στη Περιοδοντολογία και τα Οδοντικά Εμφυτεύματα στο Eastman Dental Institute, University College London (UCL), το οποίο ολοκλήρωσε με άριστα.
Εκτός από τη θεραπεία της περιοδοντικής νόσου, έχει εξειδίκευση στην αισθητική χειρουργική ούλων και την πλαστική χειρουργική περιοδοντίου.
Έχει εμπειρία με τα περισσότερα συστήματα εμφυτευμάτων που διατίθενται στην αγορά.
Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα 10 ετών στο Κεντρικό Λονδίνο, από το Σεπτέμβριο του 2020, είναι μόνιμος συνεργάτης της κλινικής μας, με εβδομαδιαία παρουσία.

Νεκταρία Χρυσάφη

Παιδοδοντίατρος

Η Νεκταρία Χρυσάφη αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2005. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Leeds της Μεγάλης Βρετανίας από το 2006 έως το 2009, όπου έλαβε τον τίτλο εξειδίκευσης στην Παιδοδοντιατρική και μεταπτυχιακό δίπλωμα “Master of Dental Science in Paediatric Dentistry”. Παράλληλα με την μετεκπαίδευσή της, εργάστηκε σε Δημόσια Κλινική της Αγγλίας ως παιδοδοντίατρος. Από το 2010 εργάζεται σε ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα αποκλειστικά ως παιδοδοντίατρος. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν στην πρόληψη της τερηδόνας και στην στοματική υγεία των παιδιών και των εφήβων.